Ons verhaal

we have a great history

Pizzadam

De chef-koks Saim & Samil zijn twee universitair geschoolde nieuwe Nederlanders. De een filosoof, de ander engineer physics . Van jongs af aan hebben beide heren, ieder afzonderlijk van elkaar, met plezier gekookt voor hun naasten en vrienden. De liefde voor de keuken heeft het gewonnen van hun academische ambities en samen zijn zij een kleine pizzeria begonnen in de Indische buurt in Amsterdam. Niet alleen trouwe klanten vonden hun pizza onbetwist het lekkerst, ook het programma. Lekker Laat van de Paul de Leeuw heeft hun pizza tijdens de show uitgekozen tot de beste van Nederland! Enthousiast en oprecht vatten zij hun succes samen: een pizza moet lekker zijn. Daarom mag niet iedereen bij ons in de keuken staan. Onze pizza is niet Italiaans of Amerikaans, maar Amsterdams. Wat dat betekent, snap je volgens hen bij de eerste hap! Sinds 2018 zijn de ambities, ideeën en recepten van de Saim & Samil ondergebracht in hun nieuwe formule Pizza'dam®. Inmiddels zijn er meerdere gegadigden die zich aanmelden voor selectie.
Waarom doet het Pizza'dam wat het doet?

Waarom

De chef-koks Saim & Samil zijn twee universitair geschoolde nieuwe Nederlanders. De een filosoof, de ander engineer physics . Van jongs af aan hebben beide heren, ieder afzonderlijk van elkaar, met plezier gekookt voor hun naasten en vrienden. De liefde voor de keuken heeft het gewonnen van hun academische ambities en samen zijn zij een kleine pizzeria begonnen in de Indische buurt in Amsterdam. Niet alleen trouwe klanten vonden hun pizza onbetwist het lekkerst, ook het programma. Lekker Laat van de Paul de Leeuw heeft hun pizza tijdens de show uitgekozen tot de beste van Nederland! Enthousiast en oprecht vatten zij hun succes samen: een pizza moet lekker zijn. Daarom mag niet iedereen bij ons in de keuken staan. Onze pizza is niet Italiaans of Amerikaans, maar Amsterdams. Wat dat betekent, snap je volgens hen bij de eerste hap! Sinds 2018 zijn de ambities, ideeën en recepten van de Saim & Samil ondergebracht in hun nieuwe formule Pizza'dam®. Inmiddels zijn er meerdere gegadigden die zich aanmelden voor selectie.